ФБР розпочало обшуки у домі Байдена
Категорія
Світ
Дата публікації

ФБР розпочало обшуки у домі Байдена

ФБР розпочало обшуки у домі Байдена
Джерело:  online.ua

1 лютого співробітники Федерального бюро розслідувань прийшли з обшуком у будинок американського лідера Джо Байдена, який знаходиться у Регобот Біч в штаті Делавер. Згідно з даними журналістів, ФБР проводить обшуки у рамках розслідування щодо документів з грифом "таємно", які очільник Білого дому ховав у власній домівці.

Джерело:  CBS News

ФБР прийшло з обшуком у дім Байдена: що відомо

За словами особистого юриста президента США Боба Бауера, ФБР справді розпочало обшук у домі Джо Байдена.

Сьогодні, за повної підтримки та сприяння президента, міністерство юстиції проводить плановий обшук у його будинку… Згідно зі стандартними процедурами Мін’юсту, в інтересах операційної безпеки і доброчесності, цю роботу планували робити без завчасних публічних анонсів, і ми погодилися співпрацювати, - розповів він.

Окрім того, Боб Бауер публічно пообіцяв, що юридична команда Джо Байдена і далі продовжить надавати необхідне сприяння Мін’юсту під час процесу розслідування цієї справи.

Керівництво ФБР поки не відповіило на запити журналістів та не прокоментувало обшуки у очільника Білого дому.

Що відомо про новий скандал навколо Байдена

11 січня офіційно стало відомо про те, що юристи з Білого дому виявили у домівці Джо Байдена у Делавері ще одну партію документів з грифом "таємно", на додачу до старих документів, знайдених в аналітичному центрі команди Байдена у Вашингтоні.

Про знахідку повідомили Міністерство юстиції та одразу повернули їх у розпорядження відомства.

Не можна також не згадати про те, ще у листопаді 2022 року Мін’юст Штатів призначив колишьного прокурора Міжнародного кримінального суду в Гаазі Джека Сміта спеціальним прокурором, який буде керувати розслідуваннями щодо ексочільника Білого дому Дональда Трампа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?