Фільм "Крах диктатури слова" про Легіон "Свобода Росії" покажуть в етері телеканалу "ДІМ"
Категорія
Україна
Дата публікації

Фільм "Крах диктатури слова" про Легіон "Свобода Росії" покажуть в етері телеканалу "ДІМ"

Фільм "Крах диктатури слова" про Легіон "Свобода Росії" покажуть в етері телеканалу "ДІМ"
Джерело:  online.ua

29 липня о 16:10 в етері телеканалу "ДІМ" покажуть документальну стрічку "Крах диктатури слова" про Легіон "Свобода Росії" — російських добровольців, які воюють на боці України.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Чому важливо подивитися фільм "Крах диктатури слова"

Команда незалежного українського медіа online.ua вирішила з'ясувати, якою є головна мотивація бійців ЛСР, що наважилися кинути виклик путінському режиму та стати на захист України.

Журналісти проїхали понад 2000 км, щоб особисто поспілкуватися з легіонерами на передовій, подивитися чим вони живуть, дізнатися про їхні плани, потаємні бажання та мрії.

Головна мета проєкту – дослідити потенційні шляхи та можливості відновлення громадянських свобод, верховенства права, побудови системи народовладдя та розвитку демократичного суспільства в Росії.

За що насправді воює Легіон "Свобода Росії"

Бійці ЛСР не приховують, що вирішили стати на захист українського народу, оскільки не вірять у позитивні зміни в Росії без перемоги України у цій війні.

Заступник командира ЛСР з військово-громадського співробітництва з позивним “Цезар” визнає, що у Росії, на відміну, до прикладу, від України, взагалі немає громадянського суспільства.

На його переконання, у цьому винен не лише Путін, а й усі росіяни, які не хочуть почати по-справжньому боротися за свої права.

Тепер, щоб розв'язати цю проблему, ми повинні спочатку захистити Україну, а потім добити путінську гадину в її лігві, щоб вона більше ніколи не вилізла звідти і нікого не кусала, — наголошує Цезар.

Стрілець 1-ої ШМР 1-ої МБ Легіону "Свобода Росії" з позивним “Апостол” вважає, що у Росії ще є шанс зберегти свій суверенітет, свою територіальну цілісність й піти демократичним шляхом.

Саме за реалізацію цього шансу борються воїни ЛСР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?