Гаррі Каспаров озвучив план повалення режиму Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Гаррі Каспаров озвучив план повалення режиму Путіна

Гаррі Каспаров озвучив план повалення режиму Путіна
Джерело:  online.ua

Один із найвпливовіших російських опозиціонерів, а також легендарний шаховий гросмейстер Гаррі Каспаров оцінив політичну ситуацію в Росії, а також пояснив, у який спосіб можна повалити режим очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело: Фейсбук Гаррі Каспарова

Як Гаррі Каспаров оцінив ситуацію в Росії

"Тим, хто залишився в Росії я нічого порадити не можу рівно тому, що я вважаю це неправильним. Ми все-таки перебуваємо у відносній безпеці, а ці люди ризикують всім. Кожен приймає своє рішення, що і як він може робити, використовуючи ті мінімальні можливості, які збереглися. А наше завдання - продовжувати те, що ми робили завжди. Працювати над санкціями і викрити злочинну сутність путінського режиму за кордоном", - наголосив опозиціонер.

Гаррі Каспаров пояснив, як знищити режим Путіна

На переконання аналітика, вкрай важливо, щоб міжнародна спільнота визнала у Путіні екзистенціальну загрозу своєму існуванню.

Окрім того, потрібно створити єдиний фронт боротьби проти путінської диктатури, який би дозволив завдати режиму геополітичне поразку, а краще кілька геополітичних поразок.

"Але і крім того, нам треба намагатися об'єднуватися, нам треба створювати на майбутнє єдиний фронт опору, який зможе стати альтернативою в очах росіян в разі краху, що насувається путінського режиму. Потрібно готуватися до цього, потрібно говорити про те, що буде далі. Куди прийде Росія, що ми будемо робити? Пора формулювати відповіді на багато питань, на які ми не хотіли відповідати. Про територіальну цілісність Росії, про те, наскільки можуть взаємодіяти в рамках єдиної держави національно-територіальні утворення, які явно живуть сьогодні за іншими законами", - зазначає Гаррі Каспаров.

За словами опозиціонера, це ті дискусії, які потрібно проводити зараз, поки у нас є час. Адже незабаром, на переконання Каспарова, настане день Х. Важливо, що у нас була дорожня карта як рухатися далі і не повторювати помилок минулого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?