Гаррісон Форд знову зіграє Індіану Джонса на екрані. Disney розкрив деталі майбутнього фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

Гаррісон Форд знову зіграє Індіану Джонса на екрані. Disney розкрив деталі майбутнього фільму

Гаррісон Форд знову зіграє Індіану Джонса на екрані. Disney розкрив деталі майбутнього фільму
Джерело:  online.ua

У компанії Disney офіційно оголосили про плани зняти новий фільм про пригоди археолога Індіану Джонса. Передбачається, що стрічка з Гаррісоном Фордом у головній ролі вийде влітку 2022 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оголошення.

Згідно з оприлюдненими деталями, режисером стрічки стане Джеймс Менголд. Останніми роками він відзначився драмою "Аутсайдери" ("Ford v. Ferrari"), кількома фільмами про "Людей X" (зокрема й "Логаном").

Наразі фільм знаходиться на стадії підготовки до знімання. Передбачається, що Форд востаннє з'явиться на екрані в ролі авантюриста-археолога.

Нагадаємо, перший фільм "Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега" вийшов у кінотеатрах 1981 року. Автором ідеї став Джордж Лукас, безпосередньо втілив її його друг Стівен Спілберг. Проєкт набув культового статусу та надзвичайного комерційного успіху.

У наступні роки з'явилося ще кілька стрічок: сиквели "Індіана Джонс і останній хрестовий похід" та "Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа", а також приквел "Індіана Джонс і Храм Долі".
Окрім того, історія розрослася до цілої франшизи — за мотивами фільмів виходили відеоігри, комікси.

Сам Форд називав Джонса одним своїх найулюбленіших героїв, оскільки той поєднує у собі фізичну силу, спритність та розвинений інтелект. Свої пригоди в екзотичних країнах Індіана чергує з лекціями в університеті.

Як повідомляв ONLINE.UA, талановитий голлівудський актор Джордж Клуні вкрай нечасто ділиться цікавими історіями свого особистого та професійного життя, однак цього разу зважився розповісти журналістам та шанувальникам про один кумедний інцидент. Красень розповів, як одного разу над ним пожартував зірковий колега Бред Пітт під час спільних знімання. Сам Клуні вважає, що цей розіграш був "жахливим".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?