Колаборант Гура помер після замаху партизанів
Категорія
Україна
Дата публікації

Колаборант Гура помер після замаху партизанів

Колаборант Гура помер після замаху партизанів
Джерело:  online.ua

6 серпня стало відомо, що гауляйтер Нової Каховки Віталій Гура помер після замаху українських партизанів. Згідно з останніми даними, він помер дорогою до тимчасово окупованого Криму.

Джерело: Телеграм-канал Дениса Казанського

Гауляйтера Гура помер після замаху дорогою до Криму

За словами представників української влади, полювання на гауляйтерів Херсонщини дає свої результати. Як стверджує представник ОПУ Олексій Арестович, "привіт" від партизанів отримав зрадник Володимир Сальдо, який отруївся "несвіжим алкоголем".

Про смерть Гури повідомив український журналіст Денис Казанський. Згідно з його даними, загарбники не встигли довезти зрадника до тимчасово окупованого Криму.

Гауляйтер Нової Каховки Віталій Гура, в якого сьогодні стріляли партизани, помер. Його намагалися врятувати та везли до Криму, але не довезли, – повідомив Денис Казанський.

Фото - скриншот

Окрім того, про смерть Гури почали масово писати російські пропагандисти. Варто зазначити, що офіційного підтвердження, що гауляйтер пішов з життя, наразі немає.

Замах на Гуру здійснили 6 серпня у його ж будинку. Згодом стало відомо, що гауляйтера госпіталізували до місцевої лікарні. Медики відразу заявили, що зрадник у, м'яко кажучи, не надто легкому стані. Медіа окупантів поширюють інформацію, що у Гуру могли стріляти з пістолета Макарова. Жодних деталей наразі не розкривають.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?