Генерал Бен Ходжес озвучив попередження Україні щодо Криму та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерал Бен Ходжес озвучив попередження Україні щодо Криму та РФ

Генерал Бен Ходжес озвучив попередження Україні щодо Криму та РФ
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього командувача військ США в Європі генерала Бена Ходжеса, звільнення Криму стане ключовим моментом у російсько-українській війні. Він також озвучив попередження, що без деокупованого Криму Україна не буде ніколи відчувати себе у безпеці.

Джерело:  Insider

Україна не буде у безпеці, поки РФ контролює Крим – прогноз Ходжеса

Визначальним майданчиком у цій війні є Крим. Уряд України розуміє, що не може погодитися на збереження Росією контролю над Кримом. Україна не буде в безпеці й не матиме змоги відбудувати свою економіку, поки Росія зберігає Крим, - озвучив своє попередження американський генерал.

Бен Ходжес також припустив, що Збройні сили України протягом найближчих декількох місяців будуть активно створювати умови для остаточного звільнення Криму.

Він також звернув увагу на те, що для успішної деокупації цієї частини України нашим захисникам знадобиться далекобійна високоточна зброя, насамперед йдеться про ATACMS.

Надання ЗСУ зброї, яка буде спроможна позбавити Росію будь-якого сховку після її ракетних та повітряних ударів, дозволить Україні зробити Крим непридатним для росіян, – переконаний експерт.

На переконання Бена Ходжеса, для звільнення Криму потрібно буде ізолювати півострів від Російської Федерації, зруйнувавши Керченський міст.

Окрім того, наголошується що американських генерал публічно розкритикував команду президента США Джо Байдена за небажання надавати Україні далекобійну зброю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?