Генерал-лейтенант Романенко заявив про ознаки початку нового наступу РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерал-лейтенант Романенко заявив про ознаки початку нового наступу РФ

Генерал-лейтенант Романенко заявив про ознаки початку нового наступу РФ
Джерело:  online.ua

Армія Російської Федерації має намір кинути на фронт свій стратегічний резерв у 150 – 200 тисяч мобілізованих. Військовий експерт, генерал-лейтенант Ігор Романенко звертає увагу на те, що вже є перші "дзвіночки", які підтверджують те, що новий наступ окупантів розпочався.

Джерело: "24 Канал"

Що наразі відбувається на фронті — дані експерта

Як стверджує військовий експрет, наразі ситуація на фронті є дуже складною.

Романенко підтвердив, на багатьох напрямках тривають запеклі бої. Нашим воїнам доводиться методично та регулярно знищувати ворога.

Треба знищувати цю силу. І готуватися до майбутніх дій. Але захищатися, обороняти, а ще краще – згодом завершити стратегічну оборонну операцію і перейти до подальших контрнаступальних дій, – пояснив військовий експерт.

На переконання Ігоря Романенка, для переходу у подальший контрнаступ потрібно буде сильно"знекровити" російських загарбників під час боїв.

Окрім того, вркай важливо підготувати власні резерви, щоб згодом перейти в атаку.

Є ознаки початку нового наступу росіян - експерт Романенко

Згідно з даними військового експерта, приблизно за місяць армія РФ повинна б підготувати свій стратегічний резерв. Однак, що важливо розуміти, окупанти вже зараз за необхідності завозять певні підрозділи.

2 мотострілецьку дивізію з навчального центру в Білорусі зірвали з підготовки і через територію Росії на лінію зіткнення дали. Перший пішов, – підтвердив Ігор Романенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?