Генерал Міллі заявив про поразку Путіна на усіх напрямках
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерал Міллі заявив про поразку Путіна на усіх напрямках

Генерал Міллі заявив про поразку Путіна на усіх напрямках
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Об'єднаного комітету начальників штабів генерала Марка Міллі, атаки армії РФ на інфраструктуру України не лише не зламали хребет простим українцям, а й посилили опір вторгненню окупантам. Міллі також звертає увагу на те, що Путін уже зазнав поразки на всіх існуючих напрямках.

Джерело:  Пентагон

Чому у Путіна не залишилося жодних шансів виграти війну проти України

Війна Росії проти України триває вже 10 місяців, і Путін зазнав поразки на всіх напрямках… Але Росія все ще окуповує частину української території, і попереду ще значна кількість бойових дій. Але в цю хвилину ситуація на місцях... стабілізується, і з настанням зими все трохи сповільниться через сильні морози, - зазначає Марк Міллі.

За його словами, незабаром з'являться нові можливості для відновлення наступу з боку Збройгис Сил України та російських загарбників. Лише після цього можна буде робити більш конкретні прогнози.

Міллі також вкотре нагадав, що наша бійці зуміли відкинути росіян на північному напрямку, а потім звільнити Харківську область й Херсон.

Після ганебних поразок на полі бою країна-агресорка почала атакувати цивільне населення України, запускаючи ракети по енергетичній інфраструктурі.

Це напад на цивільне населення України… Українські військові не залежать від цієї енергетичної інфраструктури для проведення військових операцій…Вони намагаються зламати хребет, зламати волю українського народу. Ви побачите, що це не зламає хребет, а підвищить рівень стійкості та опору з боку українського народу, - озвучив свій прогноз Марк Міллі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?