Генерал США Мініхан наказав підлеглим готуватись до війни з Китаєм — NBC News
Категорія
Світ
Дата публікації

Генерал США Мініхан наказав підлеглим готуватись до війни з Китаєм — NBC News

Генерал США Мініхан наказав підлеглим готуватись до війни з Китаєм — NBC News
Джерело:  online.ua

Американський генерал та очільник Командування повітряної мобільності Майк Мініхан надіслав своїм підлеглим службову записку, у якій йдеться про те, що Штатам доведеться воювати з Китаєм у 2025 році.

Джерело:  NBC News

Генерал США доручив підлеглим готуватись до війни з Китаєм у 2025 році

Я сподіваюся, що я помиляюся. Моє чуття підказує мені, що ми будемо воювати в 2025 році, - заявив Мініхан.

Що важливо розуміти, командування повітряної мобільності сягає уже майже 50 тисяч військовослужбовців і майже 500 літаків. Воно відповідає за транспортування і дозаправку.

На переконання американського генерала, оскільки і на Тайвані, і в Штатах пройдуть президентські вибори в 2024 році, офіційний Вашингтон будуть "відволікатися", а лідер КНР Сі Цзіньпін отримає можливість атакувати Тайвань.

Майк Мініхан звертає увагу на те, що США потрібно створити "укріплену, інтегровану і маневрену Об'єднану групи Об'єднаних сил", яка зможе боротися всередині першого острівного ланцюга.

Генерал адресував свій наказ усім командирам авіаційних крил Командування повітряної мобільності та іншим оперативним командувачам ВПС. Він також наказав доповісти про усі основні зусилля з підготовки до битви з армією КНР до 28 лютого.

Окрім того, Мініхан тнаказав льотчикам тренуватися та вистрілити "обойму в 7-метрову мішень з повним розумінням того, що невиправдана летальність має найбільше значення".

Цільтеся в голову, - написав генерал у своїй записці.

Окрім того, наголошується, що записка Мініхана заохочує військовослужбовців готуватися до війни і в кількох інших аспектах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?