Генерали армії РФ вже погрожують знищенням банківської системи України
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерали армії РФ вже погрожують знищенням банківської системи України

Генерали армії РФ вже погрожують знищенням банківської системи України
Джерело:  online.ua

В ефірі одного з російських пропагандистських каналів депутат Держдуми, генерал Андрій Гурульов почав погрожувати Україні поширенням масованих ракетних атак не тільки по об'єктам енергетичної інфраструктури, але й банківській системі.

Джерело: РосЗМІ ї

Кремлівські генерали у захваті від масованих ракетних атак по Україні 

Немає води, немає світла, все туфта. Промисловість встала - ось найголовніше. Та промисловість, яка працювала і заробляла гроші. Та промисловість, яка ремонтувала і виробляла озброєння. І та промисловість, яка була в змозі щось робити, - цинічно заявив Гурульов.

За його словами, окупаційна російська армія не повинна витрачати ракети на удари по мостах. Натомість генерал пропонує бити по інших галузях. Гурульов навіть не намагається приховувати, що метою Кремля є не перемоги на фронті, а цинічні і підлі удари по мирних українцях.

Ось зараз працюємо по всій енергосистемі. Ось зараз доб'ємо, далі є не тільки логістика. Наприклад банківські інфраструктури. Зараз розбомбити центр цих банківських операцій - все встало, нічого нікуди не переведеш, карти не працюють, зарплату не платять, - відверто визнав військовий РФ черговий злочинний намір терористичної армії РФ.

Між тим радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначив, що масовані ракетні атаки окупантів по енергосистемі України ніяк не впливають на ситуацію на фронті.

Російські атаки по об'єктах енергетики - це не лише про вимкнення світла. Це перервані операції, скасований діаліз, вимкнені апарати ШВЛ, швидка, що не приїхала. Чи впливає це на ситуацію на фронті? Ні. Просто фашизм 21 століття - терор цивільних міст під схвальні оплески Z-пропаганди, - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?