Генпрокурори 24 штатів США публічно пригрозили Байдену
Категорія
Світ
Дата публікації

Генпрокурори 24 штатів США публічно пригрозили Байдену

Генпрокурори 24 штатів США публічно пригрозили Байдену
Джерело:  online.ua

Генеральні прокурори 24 штатів США надіслали листа американському лідеру Джо Байдену, в якому пригрозили, що будуть вдаватися до юридичних дій, якщо команда президента не скасує указ про обов’язкову вакцинацію працівників.

Джерело:  сайт  генпрокурора штату Південна Кароліна Алана Вілсона

Генпрокурори половини штатів США висунули вимогу Байдену

"Незалежно від того, як ви ставитесь до вакцин, указ президента Байдена є незаконним, і якщо адміністрація не змінить курс, ми будемо застосовувати всі юридичні варіанти, щоб його скасувати... Я повністю вакцинований і закликаю всіх, хто може, зробити щеплення, але це питання дотримання закону. Ми вважаємо, що це також означатиме, що менша кількість людей буде вакцинована, що ми вже бачили в Нью-Йорку, де медичні працівники звільнилися через мандат Нью-Йорка на вакцинацію", - наголосив Алан Вілсон.

Окрім того, у зверненні до Джо Байдена йдеться про те, що найбільше занепокоєння викликає ймовірне відсторонення простих американців від роботи, особливо працівників охорони здоров’я, які зараз найбільш необхідні для боротьби з пандемією.

"Крім того, цей мандат ігнорує десятки мільйонів американців з природним імунітетом і сприятиме подальшому скептицизму щодо вакцин", - зазначають генпрокурори.

Варто звернути увагу на те, що до листа окрім Південної Кароліни приєдналися генеральні прокурори штатів Алабама, Аляска, Арізона, Арканзас, Флорида, Джорджія, Індіана, Канзас, Кентуккі, Луїзіана, Міссісіпі, Міссурі, Монтана, Небраска, Нью-Гемпшир, Північна Дакота, Огайо, Оклахома, Південна Дакота, Техас, Юта, Західна Вірджинія та Вайомінг.

Що також важливо розуміти, у 21 з 24 штатів, які виступають проти обов'язкової вакцинації, керують опоненти Байдена - республіканці. Що стосується демократів, то серед них також є невдоволені, зокрема, Канзас, Кентуккі та Луїзіана.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?