Генштаб ЗСУ підтвердив удар по військам РФ в Запорізькій та Луганській областях — поранено 470 росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ підтвердив удар по військам РФ в Запорізькій та Луганській областях — поранено 470 росіян

Генштаб ЗСУ підтвердив удар по військам РФ в Запорізькій та Луганській областях — поранено 470 росіян
Джерело:  online.ua

ЗСУ за останню добу завдали 9 авіаударів по районах зосередження особового складу росіян. На Бахмутському та Авдіївському напрямках росіяни намагаються наступати, а на Криворізькому та Херсонському напрямках ведуть позиційну оборону.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Ситуація на передовій

Авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, позиції зенітно-ракетного комплексу російських окупантів.

Підтверджено вогневе ураження 27 листопада районів зосередження живої сили російських окупантів в населених пунктах Пологи, Токмак і Басань Запорізької області та Лутугине на Луганщині.

Втрати росіян склали до 470 осіб пораненими, знищено близько 50 одиниць військової техніки різних типів та склад боєприпасів.

Ракетні удари по Україні

За добу противник завдав ракетного удару по цивільних об’єктах населеного пункту Ківшарівка Харківської області, здійснив 26 авіаційних ударів та 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ.

Зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури в глибині території України.

Ситуація на напрямках

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій.

Здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Сіверськ, Верхньокам’янське, Спірне, Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Соледар, Андріївка, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог веде оборонні дії.

Здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії позицій Сил оборони України та районів населених пунктів Новопіль Донецької області; Ольгівське, Дорожнянка, Чарівне, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Малі Щербаки Запорізької області, а також Времіївка, Червоне Херсонської області.

В районі населених пунктів Новопіль та Времівка Донецької області противник застосував ударний БпЛА.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону.

Не припиняє артилерійські обстріли підрозділів українських військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема міста Херсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?