Глава "СН" Шуляк попросила вибачення у бійця ЗСУ після гучного скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава "СН" Шуляк попросила вибачення у бійця ЗСУ після гучного скандалу

Глава "СН" Шуляк попросила вибачення у бійця ЗСУ після гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Очільниця політичної сили "Слуга народу" Олена Шуляк публічно попросила вибачення у пораненого українського воїна Олега Симороза, у палаті якого влаштувала розбірки через законопроєкт щодо містобудування її авторства.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олени Шуляк

Очільниця "СН" Шуляк виправдалася після гучного скандалу

Політикиня звернула увагу на те, що 20 грудня розпочався 300 день оборони українського народу від російської навали.

Вона подякувала усім бійцям ЗСУ, які захищають нас на полі бою

Кожен день, кожна справа спрямовані на одне — як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм упевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни. Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті — в Купянську, Херсоні, а тиждень тому — і в Бахмуті… Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там — бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято — перепрошую, - попросила вибачення Шуляк після гучного скнадалу.

Український боєць Олег Симороз на вибачення глави "СН" Шуляк поки жодним чином не відреагував, однак раніше він підтримав звернення до Зеленського, у якому активісти просять президента відсторонити політикиню від керівництва партією.

Що відомо про скандал навколо Шуляк та українського бійця Симороза

17 грудня Шуляк прийшла у палату до військового та юриста Симороза, який підірвався на протитанковій міні і втратив обидві ноги.

Глава "СН" мала намір обсудити резонансний допис Симороза, в якому той розкритикував її законопроєкт щодо містобудування 5655.

…мені досі складно повірити, що голова правлячої партії "слуг" увірвалася до мене у військовий госпіталь, щоб з’ясовувати стосунки з військовослужбовцем, який залишив свої дві ноги на Донбасі й перебуває у важкому стані. Але це сталося!.. "На злодії шапка горить", так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроект і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах, — розповів Симороза.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?