Глава військової розвідки Британії спрогнозував подальший хід війни в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава військової розвідки Британії спрогнозував подальший хід війни в Україні

Глава військової розвідки Британії спрогнозував подальший хід війни в Україні
Джерело:  online.ua

На переконання очільника військової розвідки Британії Джима Гокенгалла, ні Україна, ні РФ цьогоріч не зважаться на рішучі дії на полі бою.

Джерело: BBC

Глава військової розвідки Британії озвучив прогноз щодо розвитку війни в Україні

Як стверджує британський чиновник, можна очікувати контратак та контрнаступів.

Він також звернув увагу на те, що наразі армія РФ змушена передислокувати частину своїх військ зі сходу на південь, де росіяни зазнають значного тиску з боку українських бійців у Херсонській області.

Однак Джим Гокенгалл не бачить підстав вважати, що можна очікувати рішучих зрушень на півдні в найближчі місяці.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Гокенгалл каже, що на початку повномасштабного вторгнення сила єдності Заходу та опір України перевершили всі очікування, як і невдачі російських збройних сил, чиє командування, управління та тилове забезпечення були "поганими". За словами Гокенгалла, між політичним та військовим класом Росії відсутня довіра. Він здивований тим, що Москва зіткнулася з усіма цими проблемами одночасно, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що британський розвідник уважно стежить за можливим застосуванням країною-агресоркою ядерної зброї. Він вважає, що наразі це малоймовірно, та ймовірність використання може змінитись, якщо зміниться динаміка на полі бою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?