Голова британської розвідки MI6 передбачає виснаження сил РФ у найближчі тижні
Категорія
Світ
Дата публікації

Голова британської розвідки MI6 передбачає виснаження сил РФ у найближчі тижні

Голова британської розвідки MI6 передбачає виснаження сил РФ у найближчі тижні
Джерело:  online.ua

За словами голови розвідки Великої Британії, російські військові, ймовірно, почнуть певну оперативну паузу в найближчі кілька тижнів. 

Джерело: Sky News

Британська розвідка передбачає оперативну паузу військ РФ

Річард Мур сказав, що це дасть Україні ключову можливість завдати удару у відповідь.

Я думаю, що вони ось-ось вичерпаються. Я думаю, що наша оцінка полягає в тому, що росіянам буде все важче постачати робочу силу протягом наступних кількох тижнів. Їм доведеться зробити певну паузу, і це дасть українцям можливість завдати удару у відповідь, — сказав він.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що західні посадовці вважають, що в наступному році Росія організує ще один повномасштабний наступ на Україну, однією з цілей якого може бути захоплення стратегічного портового міста Одеси та відрізання Києва від моря.

Є припущення, що вони (Україна) можуть постати перед ще одним дуже серйозним наступом Росії наступного року. І нам потрібно зробити все можливе і дати не просто обладнання, а й свіжих, підготовлених людей, аби відбити його, - сказав анонімний посадовець.

Вони водночас визнають, що спротив Збройних Сил України, а також провали російських сил вказують лише на ймовірність прогнозу з можливого захоплення Одеси Росією.

Нинішні й колишні посадовці країн Європи та США вказують і на те, що російське просування на Донбасі фактично зайшло в глухий кут: українські війська посилюють оборонні позиції після відступу з більшої території Луганщини, а російські – перегруповуються на наступу на Донеччині.

Раніше повідомлялося, що Росія начебто планує до 15 вересня провести референдуми на тимчасово окупованих територіях України задля їхньої анексії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?