Головні новини 3 серпня: вбивство активіста Шишова й зізнання Німеччини про Північний потік-2
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 3 серпня: вбивство активіста Шишова й зізнання Німеччини про Північний потік-2

Головні новини 3 серпня: вбивство активіста Шишова й зізнання Німеччини про Північний потік-2
Джерело:  online.ua

3 серпня очільника Білоруського дому Віталія Шишова знайшли повішеним у Києві, у Німеччині зізналися, як обдурили Україну щодо Північного потоку-2, а США ухвалили жорстке рішення щодо дипломатів РФ — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. У Німеччині зізналися, як обдурили Україну щодо Північного потоку-2

Фото — pixabay.com

Команда канцлерки Ангели Меркель не планує відмовлятися від "Північного потоку-2", навіть якщо очільник Кремля Володимир Путіна спробує використати спірний газопровід як геополітичну зброю.

2. Очільника Білоруського дому знайшли повішеним у Києві

Віталій Шишов (фото — telegram БДУ)

Представники поліції України офіційно повідомили, що очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, який зник у Києві 2 серпня, знайшли повішеним у столичному парку.

3. Розвідка попередила про нову провокацію бойовиків в ОРДЛО

Фото — відкриті джерела

Головне управління розвідки при Міністерстві оборони звернуло увагу на нові провокаційні навчання бойовиків окупаційного режиму на сході України, які збільшують напруження.

4. ЄС висунув вимогу Україні після смерті активіста Шишова

Фото — pixabay.com

Представники Європейського Союзу продовжують активно реагувати на смерть у Києві білоруського активіста Віталія Шишова — окрім того, вони вимагають в української влади провести належне розслідування, оскільки це може бути вбивство.

 5. В Євросоюзі звинуватили Лукашенка у новому вбивстві

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Представники Європейського парламенту, які першими прокоментували вбивство у Києві очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, переконані, що за цим стоїть режим диктатора Олександра Лукашенка.

6. США ухвалили жорстке рішення щодо дипломатів РФ

Фото — pixabay.com

Російський посол в Штатах Анатолій Антонов офіційно повідомив, що американська влада попросила 24 російських дипломатів покинути країну до 3 вересня після закінчення терміну дії їхніх віз.

7. Олімпіада в Токіо: нардеп-спортсмен Беленюк вийшов у фінал Ігор-2020

Жан Беленюк (фото — скріншот)

Український спортсмен і народний депутат Жан Беленюк. який бере участь в Олімпійських іграх у Токіо, пробився до фіналу в напрямку греко-римської боротьби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?