Гравець збірної уточнив ситуацію з конфліктом Петракова та Маліновського
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гравець збірної уточнив ситуацію з конфліктом Петракова та Маліновського

Гравець збірної уточнив ситуацію з конфліктом Петракова та Маліновського
Джерело:  online.ua

Головний тренер національної футбольної збірної Олександр Петраков не включив Руслана Маліновського, одного з зіркових форвардів команди, до заявки на жовтневі ігри, однак це рішення може бути змінено.

Джерело: Футбол 1

За словами іншого гравця збірної Едуарда Соболя, який виступає за бельгійське “Брюгге”, думку тренера можуть змінити лідери команди - Андрій Ярмоленко та Андрій Пятов.

Він вважає, ветерани національної команди можуть у разі реальної необхідності обговорити це питання особисто з Петраковим.

“Маліновський – дуже хороший і сильний гравець, який, я впевнений, у майбутньому допоможе команді. Зараз нам його не вистачатиме. Не знаю, чи були у гравців спроби якось вмовити Петракова змінити свою думку і довикликати Руслана. Але, якщо це і повинен хтось робити, то Ярмоленко або Пятов. Я вважаю, що саме вони мають розмовляти з тренером, якщо дійсно таке буде”, - уточнив свою позицію Соболь.

Заявка на матчі Україна - Фінляндія

Тренер Петраков не включив Маліновського у заявку на протистояння у кваліфікації на Чемпіонат світу 2022 року, яке заплановане на 9 жовтня. Також форвард пропустить матч проти Боснії та Герцеговини, що має відбутися 12 жовтня у Львові.

В цілому за очільництва тренерського штабу Петраковим Маліновський провів на полі менше одного тайму. Медіа звернули увагу на нібито конфлікт між тренером і футболістом, який впливає таким чином на гру збірної.

Утім, такі відомості на офіційному рівні не знайшли підтвердження, а дружина Маліновського навіть висварила людей, що поширюють їх. Вона звинуватила їх у спробі "хайпанути" на суперечці.

“Хто може підтвердити інформацію, що Руслан образився на тренера? Можливо, досить на цьому хайпувати журналістам? У Руслана ніколи не було проблем ні з тренерами, ні з гравцями, хочу нагадати. А цю новину було особливо неочікувано прочитати”, - стверджувала вона у соціальних мережах раніше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?