Група Rammstein на межі розпаду через проблеми з законом у Тілля Ліндеманна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Група Rammstein на межі розпаду через проблеми з законом у Тілля Ліндеманна

Група Rammstein на межі розпаду через проблеми з законом у Тілля Ліндеманна
Джерело:  online.ua

Легендарна німецька група Rammstein опинилася на межі розпаду через звинувачення проти фронтмена Тілля Ліндеманна. Його звинуватили у тому, що він зґвалтував фанатку після концерту у Вільнюсі.

Джерело: Bild

У чому звинувачують Ліндеманна

24-річна Шелбі Лінн з Північної Ірландії стверджує, що на вечірці за лаштунками концерту Rammstein у Вільнюсі, Литва, над нею познущалися.

За її словами, Ліндеманн запросив її в окрему кімнату за лаштунками, де пригощав її спиртним і схиляв до сексу. На ранок вона прокинулася з синцями та не пам'ятала, що з нею сталося.

Видання WELT також розповідає про інших жінок та їхній досвід у середовищі Rammstein. Один свідок бачив, як дівчата йшли за лаштунки перед концертом, а потім поверталися в зовсім іншому стані.

За інформацією BILD, поведінка фронтмена викликає багато суперечок серед інших учасників гурту.

За словами довірених осіб гурту, вони є батьками та мають сім’ї і вважають, що поведінка Ліндеманна затягнула їх у бруд.

Останніми роками знову і знову з'являються натяки на розбрат. Кажуть, що також обговорювався розпад гурту. Поки ніхто з музикантів Rammstein особисто не прокоментував звинувачення чи чутки про розпад.

Що відомо про групу Rammstein

Вона виникла в в Берліні в 1994 році. Її зановниками є Тілль Ліндеманн (вокал), Ріхард Круспе (гітара), Пауль Ландерс (гітара), Олівер Рідель (бас), Крістіан Лоренц (клавішні) та Крістоф Шнайдер (ударні).

За майже 30 років існування гурт створив 8 альбомів та продав понад 20 млн копій їхніх у всьому світі.

Гурт відомий своєю провокативною поведінкою, зокрема заграванням з табуйованими темами, такими як інцест і канібалізм, правоекстремістськими символами. Також вони використовували образи з пропагандистського нацистського фільму Лені Ріфеншталь «Олімпія» для свого музичного відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?