Грузія звинуватила Україну у втягуванні Тбілісі у війну
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія звинуватила Україну у втягуванні Тбілісі у війну

Грузія звинуватила Україну у втягуванні Тбілісі у війну
Джерело:  online.ua

Очільник правлячої політичної сили Грузії "Грузинська мрія" Мамука Мдінарадзе відповів на звернення українського лідера Володимира Зеленського з проханням перевести Міхеїла Саакашвілі на лікування за кордон. Він неочікувано для всіх звинуватив офіційний Київ у намагання втягнути Тбілісі у війну.

Джерело:  JAM-News

У Грузії заявили, що Україна хоче втягнути Тбілісі у війну

Відправлення Саакашвілі до Грузії було спецоперацією. Сьогодні автори спецоперації навіть надали заяву президента України. Це проста оцінка, – заявив Мдінарадзе.

Він також цинічно збрехав, що метою приїзду колишнього грузинського президента було "розв'язання війни".

У них (керівництва України) є таке очікування, і планувальники спецоперації також домоглися того, щоб навіть президент України відреагував на цю історію. Ми маємо розглядати це у взаємозв'язку, у синтезі. Такі речі не відбуваються випадково. Це була спецоперація із втягнення Грузії у війну і розкол Грузії. Спецоперація провалилася і сьогодні, оскільки в нас немає іншого виходу, ми розглядаємо всі заяви саме в цьому контексті, – стверджує грузинський політик.

Як уже згадувалося раніше, під час свого відеозвернення 19 грудня український Володимир Зеленський закликав офіційний Тбілісі перевести колишнього грузинського президента Міхеїла Саакашвілі на лікування в закордонну клініку. "

Що важливо розуміти, Саакашвілі перебуває під вартою з часу таємного повернення до Грузії напередодні місцевих виборів минулого року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?