Губернатор Бєлгородської області відповів на пропозицію РДК щодо переговорів
Категорія
Світ
Дата публікації

Губернатор Бєлгородської області відповів на пропозицію РДК щодо переговорів

Губернатор Бєлгородської області відповів на пропозицію РДК щодо переговорів
Джерело:  online.ua

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков відреагував на пропозицію бійців "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" провести переговори. Він готовий з ними зустрітися на пропускному пункті Шебекіно.

Джерело: росЗМІ

Гладков відповів на пропозицію РДК щодо переговорів

Гладков назвав бійців "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" вбивцями. За його словами, бої тривають у Новій Таволжанці.

Єдине, що мене зупиняє від переговорів з ними, це наші пацани, які перебувають у їхніх руках. Найімовірніше, вони їх убили, як би мені не важко це було говорити!, — сказав Гладков.

Він додав, що якщо полонені живі, то він готовий провести переговори з 17:00 до 18:00 на пропускному пункті Шебекіно. Гладков заявив, що гарантує безпеку.

 Російські добровольці продовжують операцію в РФ

Знову на рідній землі! Передова штурмова група РДК та ЛСР заходить із боями до передмістя Шебекіно, — повідомили в РДК.

Раніше легіон «Свобода Росії» повідомив про активні бої в районі Нової Таволжанки.

Водночас губернатор Бєлгородської області Гладков заявив про роботу ППО над Бєлгородом.

Також він додав, що вночі нібито обстрілювалися Шебекинський та Волоконовський райони та округи. Інформація щодо постраждалих немає.

Вчора загинули двоє людей. Я вже повідомляв про це. У Безлюдівці та у Новій Таволжанці. Прохання, всі ті населені пункти, насамперед, Шебекинського округу, які обстрілюються, покинути свої домівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?