ГУР відзвітувало про результати роботи таємного проєкту Black Box
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР відзвітувало про результати роботи таємного проєкту Black Box

ГУР відзвітувало про результати роботи таємного проєкту Black Box
Джерело:  online.ua

За словам українських розвідників, спільний таємний проєкт Головного управління розвідки, Фонду "Повернись живим" та блогера Ігоря Лаченкова "Black Box" уже завдав армії Російської Федерації збитків на суму понад 700 мільйонів доларів.

Джерело: ГУР

Як Black Box допомагав нищити росіян — звіт ГУР

Представники ГУР звертають увагу на те, що лише протягом останнього місяця таємний проєкт завдав росіянам збитків на понад 700 мільйонів доларів.

Результати роботи "Black Box" можна побачити на багатьох об’єктах окупантів, які знаходяться як на тимчасово окупованій, так і на ворожій території, - йдеться в заяві ГУР.

Окрім того, наголошується, що протягом квітня-травня роботу проєкту російські загарблники помітили у логістичних центрах, транспортних вузлах, в місцях скупчення військової техніки і живої сили та на інших цілях.
За словами очільника ГУР МОУ Кирила Буданова, станом на сьогодні можливо опублікувати лише цю частину інформації про "Black Box".

Він також уточнив, що проєкт працює над:

  • зниженням наступального потенціалу ворога,

  • деморалізацією бойового духу окупантів

  • та прийняттям ними своєї поразки у війні.

Представник ГУР Юсов розповів про обмін полоненими у форматі всіх на всіх

За словами представника ГУР Андрія Юсова, наразі українська влада активно працює над можливістю повернення усіх наших громадян, які знаходяться у російському полоні.

Так, робота дійсно триває. Найголовніше в роботі Координаційного штабу — обговорювати не процес, а результат, результати є і вони безпрецедентні, — сказав Юсов.

 Представник ГУР також звернув увагу на те, що офіційний Київ не чекає завершення бойових дій і робить все можливе для того, щоб повертати наших захисників, захисниць, цивільних осіб, які незаконно утримуються рашистами, додому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?