ГУР визволило з полону у Сирії українських жінок та дітей — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

ГУР визволило з полону у Сирії українських жінок та дітей — відео

ГУР визволило з полону у Сирії українських жінок та дітей — відео
Джерело:  online.ua

У ГУР МО України повідомили про операцію з визволення з полону та евакуації громадян України, яких утримували в жахливих умовах на території Сирії. Серед них двоє жінок та шестеро дітей.

Джерело: ГУР МО

Спецоперація по поверненню полонених із Сирії

Воєнні розвідники повернули додому двох українських жінок та шестеро дітей ― сьогодні вночі вони перетнули державний кордон.

Навіть в умовах російської агресивної війни Україна не забуває про своїх громадян у біді та прийде на допомогу у будь-якій точці земної кулі.

У відео визволені українці записали відео з подякою президенту та уряду України за порятунок та окремою подякою голові ГУР Кирилу Буданову.

Навіть в умовах російської агресивної війни Україна не забуває про своїх громадян у біді та прийде на допомогу у будь-якій точці земної кулі, – сказали в ГУР.

Україна продовжує повертати своїх полонених 

7 березня стало відомо, що за рік повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вдалося провести 38 обмінів. Загалом вдалося звільнити 1 тис 863 особи.

8 березня в РФ черговий раз запустили дезінформацію щодо відмови України проводити обмін полоненими. Російська уповноважена з прав людини Тетяна Москалькова заявила, що Україна нібито відмовилася обміняти 70 українських військовополонених під час обміну 7 березня.

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими заперечили ці заяви та підкреслили, що Україна готова забирати з полону всіх захисників та захисниць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?