Гурт ТНМК розчулив українців патріотичним кліпом на пісню "ПМ'ТЙ"
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт ТНМК розчулив українців патріотичним кліпом на пісню "ПМ'ТЙ"

Гурт ТНМК розчулив українців патріотичним кліпом на пісню "ПМ'ТЙ"
Джерело:  online.ua

Український хіп-хоп гурт ТНМК представив довгоочікуваний кліп на пісню "ПМ'ТЙ" - нову відеороботу артисти присвятили усім захисникам та захисницям України. Варто також звернути увагу на те, що зйомки кліпу проходили у місті Щастя Луганської області, яке зараз розташоване на кордоні територій, контрольованих українським урядом та окупаційної влади.

Джерело: Ютуб-кала ТНМК

Гурт ТНМК представив кліп про Донбас

Що важливо розуміти, зйомки нової відеороботи на пісню "ПМ'ТЙ" відбувалися ще у травні 2021 року в рамках проєкту "Натхнення Сходу". Артисти там були вже не вперше, оскільки до цього вони були в місті на початку агресії РФ проти України. Щоб зняти атмосферний кліп вони вирішили туди повернутись, оскільки "що може бути більш символічним, ніж боротьба за власне щастя".

"Вибір міста з'єднався і з тематикою пісні – поки світ хитається, всі ми робимо своє, про щось мріємо і когось любимо – на цих трьох черепах і тримається щастя. І, якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам залишається тільки діяти, мріяти і любити", - коментують нову роботу артисти.

Варто також звернути увагу на те, що над кліпом працювали режисер Віктор Придувалов і оператор Ярослав Пілунський, які уже дуже багато років співпрацюють з артистами. Головною героїнею відео стала волонтерка і доброволець-парамедик Аліна Михайлова.

За словами музикантів, ця композиція увійде в новий восьмий альбом, реліз якого відбудеться вже незабаром.

Варто також зазначити, що гурт привітав у мережі усіх захисників та захисниць України з їхнім святом:

"Дякуємо усім українським захисникам і захисницям за ваш вклад у наше мирне небо. Не тільки сьогодні. Завжди! Слава Україні!", - наголосили в "ТНМК".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?