Херсонський єнот Толік помстився Сальдо — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Херсонський єнот Толік помстився Сальдо — відео

Херсонський єнот Толік помстився Сальдо — відео
Джерело:  online.ua

Український єнот, якого окупанти викрали з Херсона, вирішив помститися колаборанту Володимиру Сальдо — він ледь не відгриз пальца останньому. У мережі жартують, що тваринка у свій спосіб розпочала боротьбу з російськими загарбниками.

Джерело: Фейсбук-сторінка Mike Lebed

Вкрадений росіянами єнот зміг поститися Сальдо

Єнот, якого окупанти викрали з контактного зоопарку у Херсоні помстився колаборанту Сальдо. Він ледь не відгриз йому пальці.

Відео, на якому Сальдо намагався погладити українського єнота з'явилося в мережі й уже активно обговорюється користувачами з України, які горді, що тварина не підвела ЗСУ й також завзято взялася боротися з окупантками.

На кадрах колаборант Володимир Сальдо спробував попіаритися на популярному чотирилапому полоненому - єноті Толіку з Херсона.

Колаборант простягнув руки, щоб його погладити. Єнот таких зрадницьких пестощив вирішив не терпіти і вкусив Сальдо за пальці.

Варто зазначити, що росіяни переназвали Толіка і дали йому дурнувате ім'я Херс. Видно, що тварина вже змучена і роздратована, оскільки окупанти тягають її за собою всюди, роблячи картинку для пропагандистських ЗМІ.

Він полюбив камери. Багато людей нам пишуть, - цинічно брешутьросійські окупанти.

Сам же Толік демонструє зворотнє.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?