ICU надасть стипендії переможцям змагань талановитих студентів-фінансистів
Категорія
Економіка
Дата публікації

ICU надасть стипендії переможцям змагань талановитих студентів-фінансистів

ICU надасть стипендії переможцям змагань талановитих студентів-фінансистів
Джерело:  online.ua

Днями в Києві пройшов локальний фінал CFA Institute Research Challenge 2021, переможцям якого головний партнер змагань група ICU надасть стипендії для захисту престижного іспиту CFA Level 1, повідомляє ONLINE.UA.

В рамках CFA Institute Research Challenge, який щороку проходить в більш ніж 70 країнах, студенти аналізують одну з всесвітньо відомих компаній і разом з професійними менторами готують інвестиційний звіт про її діяльність. У 2021 році учасники досліджували діяльність хімічного концерну BASF і захищали свою аналітику перед журі з професіоналів інвестиційного ринку України.

Другий рік поспіль призерами змагання стала команда студентів Київської школи економіки (KSE), в складі капітана Іллі Іщенко, а також Анни Мельничук, Євгенія Дорохова, Олександра Горбача та Олени Гончаренко.

«Не дивлячись на онлайн-формат в цьому році фінал нічим не поступався торішнім офлайн-змаганням. Якість презентацій фіналістів була дуже високою, на рівні матеріалів відомих міжнародних інвестиційних фондів. Ми завжди уважно придивляємося до учасників челенджу і раді в майбутньому бачити їх у нашій команді», - зазначив директор ICU Ventures Роман Нікітов, який увійшов до складу журі конкурсу.

Команда Київської школи економіки представлятиме Україну на рівні країн EMEA (європейський регіон, Близький Схід, Африка) і боротися за можливість вийти на глобальний фінал.

«CFA Challenge - це чудова практика для молодих професіоналів, можливість випробувати свої сили в умовах, близьких до реалій інвестиційного бізнесу. Дуже приємно бачити, як з кожним роком студенти підвищують планку аналітики. Не менш радує, що вже вдруге переможцями челенджу стали студенти Київської школи економіки, яку ICU активно підтримує. Це все індикатори того, що наші інвестиції в українську освіту дають свої плоди», - прокоментував один із засновників ICU Макар Пасенюк.

Нагадаємо, що ICU - міжнародна інвестиційна компанія, заснована в 2006 році. Один з лідерів українського фондового ринку, а також ринку управління активами. Визнана кращою компанією України в сфері ринку капіталів та інвестиційного консалтингу за версією Euromoney.

CFA Soсiety Ukraine - асоціація інвестиційних фахівців України, яка входить в міжнародний CFA Institute, що об'єднує понад 170 тисяч інвестиційних професіоналів в 160 країнах світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?