Ілон Маск анонсував нові функції у Twitter
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск анонсував нові функції у Twitter

Ілон Маск анонсував нові функції у Twitter
Джерело:  online.ua

Ілон Маск анонсував нові можливості соцмережі Twitter. В ній скоро можна буде здійснювати дзвінки, зокрема, і з використанням відео, як у Facebook чи Instagram.

Джерело: Ілон Маск

У Twitter з'являться аудіо- та відеодзвінки

На платформі Twitter скоро з'явиться можливість здійснювати аудіо- та відеодзвінки.

Скоро з'явиться голосовий і відеочат від кожного користувача до будь-кого на цій платформі, так що ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону, — написав Маск.

Також Маск оголосив, що з 10 травня на платформі вводиться шифрування особистих повідомлень. Крім того, в останній версії з'явилася можливість відповідати в особистих повідомленнях на будь-яке повідомлення в ланцюжку, а не тільки на саме останнє.

У Twitter можна монетизувати контент

Власника компанії Ілона Маска розповів про чергові зміни у Twitter щодо монетизації.

За його словами, протягом перших 12 місяців Twitter не залишатиме собі нічого з грошей, отриманих користувачами від підписки. Це означає, що користувачі залишатимуть собі близько 70% доходів від підписки на мобільні пристрої, після врахування зборів, які Apple і Google беруть за свої магазини додатків.

Ми також сприятимемо просуванню вашого контенту. Наша мета — максимізувати процвітання авторів. У будь-який момент ви можете покинути нашу платформу і забрати виконану роботу з собою. Легко увійти, легко вийти, — написав Маск.

При цьому Маск не став детально описувати технічні аспекти нововведення.

Щоб зробити контент платним, необхідно перейти в налаштуваннях у пункт "Монетизація".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?