Instagram розширив доступ до функції гіперпосилань — хто зможе користуватися
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram розширив доступ до функції гіперпосилань — хто зможе користуватися

Instagram розширив доступ до функції гіперпосилань — хто зможе користуватися
Джерело:  online.ua

В Instagram дозволили всім користувачам, незалежно від кількості підписників, користуватися функцією гіперпосилань у сторіс. Раніше вона була доступна лише для верифікованих або тих, що мають понад 10 тисяч аудиторії.

Джерело: The Verge

Компанія Facebook, яка є власником соцмережі, розпочала тестування стікерів із посиланнями ще на початку літа. Стікери можуть принести користь компаніям, які посилаються з свої продукти, активістам, які посилаються на зовнішні ресурси та багатьом іншим. У Instagram наголошують, що будь-хто може отримати вигоду з обміну посиланнями, щоб взаємодіяти зі своїми підписниками.

Облікові записи, що розповсюджують дезінформацію, втратять доступ до функції 

У заяві компанії також йдеться, що акаунти, які постійно розповсюджують дезінформацію чи розпалювання ненависті, втратять доступ до функції.

Щоб додати посилання, потрібно:

  • зайти в інструмент стікерів на верхній навігаційній панелі після завантаження контенту в свою сторіс,

  • торкніться стікера «Посилання» та введіть необхідну URL-адресу.

  • після цього він функціонує як будь-який інший стікер у повідомленні Stories.

Коли в червні було оголошено про функції стікерів з посиланнями, Instagram підкреслив, що вони призначені тільки для публікацій у Stories, і заявив, що не планує додавати їх до основної стрічки Instagram або інших частин програми.

Функція стікерів із посиланнями тепер повністю замінила свайп-ап, за допомогою якого користувачі Instagram раніше могли посилатися на зовнішні веб-сторінки зі своїх сторіс. Нововведені стікери – доступніші, оскільки спайп-апом могли користуватися лише верифіковані облікові записи або акаунти з більш ніж 10 тисячами підписників.

Нагадаємо, нещодавно Instagram ввів нововведення для desktop-користувачів мережі. В компанії вирішили нарешті дозволити користувачам соцмережі публікувати контент з ноутбука або ПК, тим самим істотно спростити життя тим, хто з яких-небудь причин відмовився від використання застосунку.

У жовтні також оголосили ще про цілу низку нововведень, найяскравішою з яких буде опція Collabs, що дозволяє двом одночасно користувачам публікувати спільні пости. За попередньою інформацією, такі користувачі зможуть і аналізувати статистику тієї чи іншої публікації, зокрема, кількість переглядів, лайків та коментарів.

Читайте також:

  • Facebook та Instagram перестали працювати в усьому світі. Cтали недоступними також Netflix, Steam і PlayStation Network.

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей.

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?