Інтер — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Інтер — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги чемпіонів

Інтер — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Донецький футбольний клуб "Шахтар" зустрінеться в Лізі чемпіонів з міланським "Інтером". Матч 6-го туру групового етапу відбудеться ввечері у середу, 9 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

За оприлюдненими даними, двобій почнеться о 22:00, команди зустрінуться на полі стадіону "Джузеппе Меацца" у Мілані. Транслюватиме її український телеканал "Футбол 2".

Слід зауважити, що ситуація в дивізіоні G досить напружена, адже кожна з команд має шанси на вихід у плей-офф.

Лідером групи стала німецька "Боруссія М" з 8 балами. Другу позицію обіймає "Шахтар" із 7 балами, далі йде "Реал", який має стільки ж балів, однак мадридці програли українцям двічі. Останню сходинку обіймає саме італійський "Інтер" з 5 балами.

Матч "Інтер" - "Шахтар" стане для донецької команди 250-м у європейських чемпіонатах.

"Перший єврокубковий матч в історії клубу відбувся 15 вересня 1976 року в Донецьку. В 1/32 фіналу Кубка УЄФА команда Володимира Салькова зустрілася з берлінським "Динамо" з НДР. "Шахта" виграв з рахунком 3:0, забивали Володимир Роговський, Михайло Соколовський і Віталій Старухін", - нагадали у пресслужбі.

"Шахтар" наразі може продовжити боротьбу у Лізі чемпіонів — на відміну від "Динамо", яке вже однозначно залишить турнір.

Як повідомляв ONLINE.UA, український клуб "Динамо" вийде на поле проти угорського "Ференцвароша" у Лізі чемпіонів. Головний тренер киян Мірча Луческу наголосив, що команді необхідна перемога. Команди боротимуться у двобої групового етапу Ліги чемпіонів, Однак фактично вони розігрують долю в Лізі Європи, дивізіоном нижче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?