Іран захоче занадто багато від Путіна за безпілотники — експерт
Категорія
Світ
Дата публікації

Іран захоче занадто багато від Путіна за безпілотники — експерт

Іран захоче занадто багато від Путіна за безпілотники — експерт
Джерело:  online.ua

Нещодавно російський диктатор Володимир Путін звернувся до Ірану з проханням продати РФ безпілотники. На переконання заступника директора Центру близькосхідних досліджень Сергія Данилова, якщо іранська влада на це погодиться, очільнику Кремля доведеться дорого за це заплатити.

Джерело: "24 Канал"

Тегеран захоче занадто багато від РФ за безпілотники — експерт

Експерт звертає увагу на те, що наразі росіяни загнані в кут і шукають будь-які шпарини, щоб з нього вибратись. Він також нагадав, що раніше РФ виступала такими собі "задніми дверима" для іранців, аби вони могли обходити санкції.

Як стверджує Сергій Данилов, тепер росіяни самі опинилися в такій же ситуації. У зв'язку з цим країна-агресорка теж шукає ці "задні двері". Зокрема, як отримувати ті чи інші необхідні їй матеріали, компоненти елементарної бази для ракет чи своєї промисловості.

За словами дослідника, зараз Москву цікавлять мікрочипи. Однак також одночасно їМ необхідні й ринки збуту, транспортні коридори та логістичні ланцюжки.

Він також зазначив, що ймовірність надання Іраном росії безпілотників, про які нещодавно просив Путін, існує. Однак вона далеко не 100%.

За це іранці захочуть занадто багато. Вони попросять російську зброю й деякі речі, які вступатимуть у суперечку з контактами росіян. Зокрема, з Ізраїлем та арабськими країнами Перської затоки, – озвучив свій прогноз Данилов.

На його переконання, ця гра ще далеко не закінчилася, і торги будуть продовжуватися. Ба більше, він вважає, що офіційний Тегеран може тягнути з цим питанням достатньо довго.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?