Істеричний Медведєв знову почав залякувати Захід ядерною зброєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Істеричний Медведєв знову почав залякувати Захід ядерною зброєю

Істеричний Медведєв знову почав залякувати Захід ядерною зброєю
Джерело:  online.ua

Неврівноважений заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв почав погрожувати країнам Заходу ядерною зброєю за подальші поставки військової допомоги Україні.

Джерело: Telegram-канал Дмитра Медведєва

У Кремлі знову погрожують світу ядерною зброєю

Чи минула загроза ядерного конфлікту? Ні, не минула, вона зросла. Щодня постачання іноземної зброї в Україну зрештою наближає ось цей самий ядерний апокаліпсис, - цинічно заявив Медведєв.

За його словами, на Заході нібито не вірять і не бачать ступінь рішучості РФ.

У Польщі вважають небезпечним союз РФ та Китаю

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у середу висловив занепокоєння візитом китайського лідера Сі Цзіньпіна до Москви на початку тижня.

Візит президента Китаю до Москви також наповнює нас тривогою. Ця вісь – Китай-Москва – є небезпечною. Ми намагаємося переконати Китай не підтримувати Росію в її агресивній міжнародній політиці, - зазначив керівник польского уряду.

За його словами, "надзвичайно важливо, щоб цю агресивну російську політику розуміли країни глобального Півдня".

Сьогодні з прем'єр-міністром ми також багато говорили про те, як показати цю російську політику світу, глобальному Півдню, щоб там не було підтримки Росії, – наголосив Моравецький і додав, що для Польщі та Японії важливо разом працювати "над подоланням різних проявів агресивної політики.

Що з цього приводу думають в Україні 

За словами заступника керівника Офісу Президента Ігоря Жовкви, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін покладав значно більші сподівання на зустріч із лідером КНР Сі Цзіньпіном.

 Жовква зазначив, що керівництво РФ не досягло бажаних результатів, які покладало на візит глави Китайської Народної Республіки.

Думаю, що Путін покладав значно більші сподівання на результати цього візиту для себе, для Росії. Та навіть половина, а, може, навіть, і дві третини цих результатів не виправдались для Росії. Дійсно, ніякого військового союзництва чи партнерства, ніяких нових контрактів на постачання тих чи інших видів озброєння, ніякої чіткої позиції на підтримку Росії китайським лідером зайнято не було, - наголосив Жовква.

На думку заступника керівника ОП, Росія на маючи перемоги на полі бою проти України, намагалася здобути перемогу на дипломатичному фронті, проте не отримала навіть її.

Китай, я думаю, не може дозволити Росії шантажувати весь світ і себе питанням ядерної безпеки. Тому чому б Пекіну, наприклад, не взяти співкоординацію, співлідерство в пункті норм один, де йдеться про ядерну безпеку, - зазначив Жовква.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?