ISW попереджає Україну про новий обман з боку Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

ISW попереджає Україну про новий обман з боку Путіна

ISW попереджає Україну про новий обман з боку Путіна
Джерело:  online.ua

На переконання аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), очільник Кремля Володимир Путін наразі не зацікавлений у перемовинах з командою українського лідера Володимира Зеленського, які могли б призвести до стійкого миру. Пропозиції офіційної Москви щодо переговорів — чергова брехня диктатора.

Джерело:  Фейсбук-сторінка ISW

Путін насправді не хоче переговорів з Україною - ISW

Як вважають інземні експерти, останні заяви Путіна підтверджують той факт, що він наразі не налаштований на серйозні перемовини з офіційниМ Києвом та зберігає максималістські цілі щодо війни.

Путін, Лавров і Пєсков робили заяви щодо переговорів, щоб створити у західних офіційних осіб уявлення, що Росію потрібно заманити на переговори. Москва, цілком можливо, планує створити динаміку, в якій західні офіційні особи запропонують Росії випереджувальні поступки в надії переконати її вступити в переговори, натомість не вимагаючи значних попередніх поступок з боку РФ, - йдеться в звіті.

За словами західних аналітиків, риторика Путіна, Лаврова та Пєскова вказує на те, якими можуть бути деякі з таких бажаних попередніх поступків: зменшення західної фінансової та військової допомоги Україні, визнання незаконної анексії Росією українських територій та обмеження на військові дії НАТО і Заходу в Європі.

Окрім того, наголошується, що команда Путіна демонструє розпливчастість у формулюваннях щодо предмету перемовин, цілком можливо, для того, щоби змусити західних лідерів розпочати переговорний процес без чіткого визначення, чи будуть такі переговори спрямовані на припинення вогню, мирний процес або ж остаточну мирну угоду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?