ISW заявляє про виснаження сил росіян біля Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

ISW заявляє про виснаження сил росіян біля Бахмута

ISW заявляє про виснаження сил росіян біля Бахмута
Джерело:  online.ua

За словами експертів з Інституту вивчення війни (ISW), армія РФ не зробила жодних висновків, тому продовжує зазнавати серйозних втрат і виснажувати власні сили під час боїв навколо Бахмута.

Джерело:  ISW

Армія РФ припустилася ще однієї помилки біля Бахмута — ISW

Ворожі зусилля навколо Бахмута вказують на те, що російські війська не зробили висновків з попередніх кампаній з великою кількістю жертв, сконцентрованих на цілях обмеженого оперативного або стратегічного значення. З кінця травня російські війська постійно витрачали бойову силу на невеликі населені пункти навколо Бахмута, - йдеться в звіті.

Іноземні аналітики звертають увагу на те, що масштабні втрати окупантів, пов'язані з 6 місяцями жорстоких боїв навколо Бахмута на виснаження, суттєво перевищують будь-яку оперативну перевагу, яку солдати РФ можуть здобути після захоплення міста.

Окрім того, наголошується, що команда російського диктатора Володимира Путіна не припиняє придушення інакомислення всередині Росії за допомогою законодавства, яке розширює визначення "іноземних агентів" і тих, хто піддається іноземному впливу.

Розширюючи визначення осіб, які класифікуються як іноземні агенти, Кремль може розширити можливості використання цього визначення для посилення заходів цензури та посилення контролю над інформаційним простором, - зазначають іноземні експерти.

Ба більше, соцопитування у самій РФ підтверджують той факт, що російська громадськість втомлюєтся від війни Росії в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?