Івангай звинуватив Дудя в боягузтві і цензурі через вирізані слова про агресію РФ і Голодомор
Категорія
Світ
Дата публікації

Івангай звинуватив Дудя в боягузтві і цензурі через вирізані слова про агресію РФ і Голодомор

Івангай звинуватив Дудя в боягузтві і цензурі через вирізані слова про агресію РФ і Голодомор
Джерело:  online.ua

Нещодавно російський журналіст Юрій Дудь взяв інтерв'ю в українського відеоблогера Івана Рудського (Івангай), але показав з нього не все. Як стверджує Рудськой, Дудь вирізав фрагмент, в якому українець говорив про війну Росії проти України, про Голодомор і злочини радянського режиму. Івангай звинувати Дудя в боягузтві і цензурі, той поки не відповів.

Джерело: Twitter Івана Рудського

"Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся - жертва голодомору. Дідусь - жертва НКВД репресій. А тепер Україна має війну з Росією", - написав відеоблогер.

Скріншот - twitter.com/EeOneGuy

За це Івангай звинуватив Дудя в боягузтві і цензурі. На думку українця, Дудь вирізав це фрагмент, тому що злякався російської влади. Він охарактеризував вчинок російського журналіста нецензурним виразом "ссикло є *****". Дудь поки не коментує і не відповідає на звинувачення Рудського.

Скріншот - twitter.com/EeOneGuy

"Це хіба новина? Дудь багато інтерв'ю ріже і проводить корекцію щоб догодити владі. Цензура; Як йому ФСБ сказало так він і зробив; Бридко і гидко від його боягузтва; Дудь боїться все що з Україною пов'язано показувати в своїх відео. Так як можуть або ВЖЕ нагнути великі дядьки ..!", - коментують в сеті скандал.

Інтерв'ю Івангая Дудю - про що говорили український блогер і російський журналіст

  • Івангай (Іван Рудськой), перший український російськомовний блогер, на YouTube-канал якого підписані майже 18 млн осіб, дав інтерв'ю Юрію Дудю навесні цього року. Розмова Дудя і Рудського була записана в Бразилії. На Youtube-каналі "вДудь" відео двогодинного інтерв'ю опублікували 18 березня.

  • Івангай і Дудь говорили про кар'єру, творчість, відносини і сім'ю відеоблогера.

  • Український блогер розповів, що жив деякий час в Росії, але вирішив повернутися в Україну оскільки побоювався переслідування російської влади за неугодні Кремлю пости. "Я постив всякі непристойності, нібито Путін, це саме ... прибери руки від України", - розповів Івангай Дудю.

  • У розмові з Дудем Івангай назвав Путіна "беземпатічною людиною, який має досить жорсткі знання про пропаганду". Рудськой підкреслив, що "це страшно, коли ніхто не контролює таку перекручену свідомість".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?