Кадиров розлютився через ордер на арешт Путіна та почав погрожувати Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров розлютився через ордер на арешт Путіна та почав погрожувати Заходу

Кадиров розлютився через ордер на арешт Путіна та почав погрожувати Заходу
Джерело:  online.ua

Лідер "Чечні" Рамзан Кадиров обурився через рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело: Рамзан Кадиров

Кадиров переконаний, що Путіна треба нагороджувати Нобелівською премією миру

У своєму Telegram-каналі Кадиров заявив, що за депортацію українських дітей Путіна нібито не судити треба, а висувати на Нобелівську премію миру.

На думку Кадирова, саме Путін рятував українських дітей від "бомбардувань ЗСУ".

За цих дітей, товариші гаазькі дармоїди, ви Володимира Володимировича на Нобелівську премію миру мали висунути. Ми вже в Росії дітей Донбасу і прихистили, і нагодували, і в школи прилаштували. А ви навіть українських біженців по-людськи ухвалити не змогли всім Євросоюзом, - заявив Кадиров.

Він додав, що Міжнародний кримінальний суд "спритно прогнувся під заокеанського господаря, виконуючи його команди".

Вся ця пихата демократія і лібералізм - брехня і циркова клоунада. ЄС, НАТО, ООН та інші подібні організації та об'єднання вже давно продемонстрували, що не є незалежними, неупередженими, непідцензурними. Виконують накази синхронно та завжди однополярно. Знову і знову показують своє справжнє обличчя. Це просто різні ляльки, якими зсередини керує та сама рука Заходу, - зазначив поплічник Путіна.

Крім того, Кадиров закликав "нормальних" громадян Європи взяти "ситуацію в руки та змінити ці маріонеткові режими".

Побудуйте нові держави з чистими доктринами без якихось відхилень, меншин, прогинів під чужі амбіції, в яких вам Росія друг, а не ворог. Отоді й не треба буде її боятися. А поки що бійтеся, - підсумував він.

Що означає ордер на арешт Путіна

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей, що є воєнним злочином.

Друга палата досудового розгляду Міжнародного кримінального суду видала ордери на арешт двох персон у контексті ситуації в Україні: Володимира Володимировича Путіна та Марії Олексіївни Львової-Бєлової, — йдеться у пресрелізі МКС.

У заяві суду зазначено, що російський президент "може нести відповідальність за воєнний злочин у вигляді незаконної депортації населення (дітей) і незаконного переміщення населення (дітей) з окупованих територій України до Російської Федерації".

За межами Росії Путіна мають заарештувати та передати до суду.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?