Канада розширює програму підтримки біженців з України
Категорія
Світ
Дата публікації

Канада розширює програму підтримки біженців з України

Канада розширює програму підтримки біженців з України
Джерело:  online.ua

Уряд Канада розширює програму підтримки українців, які рятуються від війни.

Джерело: міністерство імміграції Канади

Як Канада підтримує українців

Міністерство імміграції Канади повідомило про розширення програми підтримки, яка має на меті допомогти українцям та їхнім найближчим родичам стати тимчасовими мешканцями північноамериканської країни та легко подати заявку на отримання дозволу на роботу чи навчання.

Термін дії канадсько-української програми дозволів на поїздки у надзвичайних ситуаціях, яку було запущено невдовзі після початку російського вторгнення 24 лютого минулого року, спливає наступного тижня, - йдеться у матеріалі.

Як українці зможуть отримати візу

Українці та члени їхніх сімей будь-якої національності тепер мають до 15 липня подати заяву на отримання візи у рамках програми.

Будь-хто, хто має таку візу, повинен буде до 31 березня 2024 року в'їхати до Канади.
Ті, хто вже перебуває в країні, також зможуть продовжити або змінити свій тимчасовий статус протягом цього часу.

Канада сповнена рішучості допомогти тим, хто тікає від російського вторгнення в Україну і ми продовжуємо працювати над тим, щоб надати українцям тимчасовий притулок. Також ми допоможемо з життєво важливими послугами щодо розселення та підтримки, яких вони потребують, - заявив міністр імміграції Канади Шон Файзер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?