КДБ Білорусі заявив про вбивство іноземця, який нібито хотів влаштувати теракт
Категорія
Світ
Дата публікації

КДБ Білорусі заявив про вбивство іноземця, який нібито хотів влаштувати теракт

КДБ Білорусі заявив про вбивство іноземця, який нібито хотів влаштувати теракт
Джерело:  online.ua

Комітет державної безпеки Республіки Білорусь "ліквідував" в Гродно іноземного громадянина, який проник до країни нібито з метою здійснення терористичної акції.

Джерело: білоруські ЗМІ

Іноземець нібито хотів влаштувати терористичну акцію

Під час проведення спеціальних заходів щодо припинення діяльності осіб, які проникли на територію Республіки Білорусь з метою вчинення терористичної акції, 19 березня 2023 року в Гродно на вул. Курчатова ліквідовано іноземного громадянина.

Місто Гродно розташоване біля кордону Білорусі з Польщею та Литвою.

Зазначена особа з використанням автоматичної зброї та шляхом підриву бойових гранат чинила збройний опір бійцям спецпідрозділу КДБ, група "А", - йдеться у повідомленні.

У КДБ заявили, що правоохоронні органи проводять невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.

Цивільні особи та співробітники силових структур під час проведення "спецоперації" не постраждали.

Лукашенко звинувачує СБУ та ЦРУ в атаці на Мачулищі

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко нахабно бреше, що на території РБ затримали "терориста українських спецслужб" і його поплічників, які "причетні до спроби диверсії щодо літака А-50 на аеродромі Мачулищі".

Служба безпеки України, керівництво ЦРУ чи то збоку, чи то за спиною розробляють операцію проти Республіки Білорусь. Був підготовлений терорист. Він росіянин, з російським паспортом, має український паспорт. Народився в Кривому Розі, жив у Криму. Родичі в Австрії деякі, деякі залишилися в Києві. Він був завербований спецслужбою України у 2014, начебто, році. Айтішник або добре знається на IT-технологіях. Готувався для здійснення терористичних актів, — цинічно бреше білоруський диктатор.

Нелегітимний президент РБ також почав запевняти білорусів, що "готували диверсанта" представники СБУ і використовували при цьому "найвищі технології".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?