Керівник СБУ передрік долю Путіна — міжнародний трибунал або смерть
Категорія
Політика
Дата публікації

Керівник СБУ передрік долю Путіна — міжнародний трибунал або смерть

Керівник СБУ передрік долю Путіна — міжнародний трибунал або смерть
Джерело:  online.ua

За словами керівника СБУ, Василя Малюка, подальша доля кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна, це або вирок міжнародного суду, або безславна смерть у бункері.

Джерело: інтерв'ю голови СБУ журналістці телеканалу "1+1" Наталії Мосейчук

На Путіна чекає міжнародний суд або ж ганебна смерть 

Загрався, закрався, зазнався. Це бункерний дід. Він реально живе у своєму хворобливому світі і його спіткає два варіанти: або лава підсудних у Гаазі, або безславна смерть десь у бункері на Алтаї, - зазначив Малюк.

При цьому очільник відомства зазначив, що слідчі СБУ мають унікальну скарбничку доказів причетності кремлівського диктатора до скоєння військових злочинів його армією в Україні.

Сьогодні Служба безпеки сформувала унікальну скарбничку доказів для майбутніх міжнародних кримінальних судів, над цим працює наше слідство...І от в тих матеріалах, які ми вже зібрали, там Карін Хан, коли їх побачив, сказав - "вищий пілотаж. Проведено дуже масштабний комплекс саме негласних розшукових технічних заходів. Ми маємо дуже багато цікавих аудіофайлів і не лише. Тому всьому свій час, - підкреслив голова СБУ.

Малюк також зазначив, що наразі слідчі ДБР ведуть розслідування того, яким чином окупаційній армії РФ вдалось так стрімко просунутись з анексованого Криму по території півдня України.

Відповідне кримінальне провадження знаходиться в Державному бюро розслідувань. Вони здійснюють слідство, на сьогодні проводиться багато експертиз. Я не маю жодного права розкривати карти, то їхнє провадження. Ми не можемо порушити принцип таємниці слідства, разом з тим, наскільки мені відомо, слідство вже на завершальному етапі, - зазначив керівник СБУ.

Він зауважив, що до цього причетні і викриті зрадники у лавах СБУ. -Зокрема, екс-керівник Кримського главку служби безпеки полковник Олег Кулініч, який проводив там антитерористичні навчання, не погодивши це з керівником антитерористичного центру при СБУ.

Влітку 2021 року на таємному засіданні РНБО було доручено забезпечити відповідний захист кількох областей України на випадок вторгнення противника. Чому в лютому 2022 року ворогу вдалося швидко просунутися Херсонщиною – ще належить з’ясувати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?