Кількість постраждалих від ракетного удару по Києву зросла до шести осіб
Категорія
Україна
Дата публікації

Кількість постраждалих від ракетного удару по Києву зросла до шести осіб

Кількість постраждалих від ракетного удару по Києву зросла до шести осіб
Джерело:  online.ua

26 червня внаслідок ракетного удару РФ по Києву загинула людина й шість дістали поранення, серед них семирічна дитина.

Джерело: мер Києва  Віталій Кличко, хірург Київської міської лікарні №7 Володимир Галик у коментарі "Суспільне", голова ДСНС Сергій Крук

Стан постраждалих від ракетного удару по Києву

На цей час виявили тіло одного загиблого. Ушкодження отримали 6 мешканців будинку. Чотирьох із них, в тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували. Двоє - з легкими травмами - лікуватимуться амбулаторно, - повідомив Кличко.

Хірург відділення політравми Київської клінічної лікарні №17 Володимир Галик повідомив, що до лікарні було доставлено 4 пацієнти.

Двоє чоловіків і двоє жінок, нині в лікарні двоє жінок лишилось. Всі четверо повністю обстежені, надана вся медична допомога. Двоє в легкому стані були відпущені на амбулаторне лікування і двоє госпіталізовано. Їхній стан середнього ступеня тяжкості, хірургічна допомога надана в повному обсязі. Вони у задовільному стані, - сказав лікар.

Він додав, що одну з жінок — матір постраждалої дитини — прооперували. Вона була привалена бетонними конструкціями і має травми середнього ступеня тяжкості. Переломів і проникаючих поранень в неї немає.

Інша жінка також в середньому ступені тяжкості.

У ДСНС повідомили, що станом на 15:00 окремі локальні осередки загорань в дев’ятиповерховому житловому будинку, що постраждав внаслідок обстрілу ліквідовано. Тривають аварійно-рятувальні роботи та розбір завалів.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що війська Росії обстріляли Київ з літаків Ту-95 і Ту-160 ракетами Х101, які можуть літати на відстань до 5,5 тисячі км. Бомбардувальники злітали з Астрахані. Пуск ракет відбувався над Каспійським морем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?