Кількість загиблих у ДТП на Рівненщині зросла до 26 осіб
Категорія
Події
Дата публікації

Кількість загиблих у ДТП на Рівненщині зросла до 26 осіб

Кількість загиблих у ДТП на Рівненщині зросла до 26 осіб
Джерело:  online.ua

У смертальній ДТП, яка сталася у Рівненській області 3 травня, загинули 26 осіб, анкетні дані трьох осіб наразі не вдалося встановити.

Джерело: Фейсбук-сторінка Національної  поліції у Рівненській області

26 людей загинули у ДТП у Рівненській області

За словами поліцейських, рятувальники, судові експерти СМЕ та НДЕКЦ завершують огляд місця події, ідентифіковують загиблих, однак анкетні дані трьох осіб поки не встановлені.

Наразі відомо, що водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону іншого транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Особа загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановлена. на момент ДТП у салоні автобуса "Setra", який прямував до Польщі, перебувало 34 пасажири та один водій. З’ясувалося, що іще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій — у Львові, - йдетья в повідомленні.

Поліцейські підтверджують, що загалом у ДТП загинуло 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса). Були травмовані 12 людей: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу. Окрім того, наголошуєтьс, що усі пасажири – віком від 17-ти до 69-ти років.

Згідно з останніми даними, усі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей.

Рідні можуть отримати інформацію про учасників аварії у поліцейських за номером 067 675 42 92.

Триває досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?