Кличко пропонує створити у Києві кладовище для почесних поховань українських військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко пропонує створити у Києві кладовище для почесних поховань українських військових

Кличко пропонує створити у Києві кладовище для почесних поховань українських військових
Джерело:  online.ua

Київрада звернеться до Уряду щодо створення в столиці військового кладовища для почесних поховань захисників України.

Джерело: КМДА

Київрада запропонує створити в Києві військове кладовище

Столична влада пропонує облаштувати таке кладовище поряд із урочищем Бабин Яр. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання Київради.

Україна переживає сьогодні велику трагедію і проходить через великі випробування – наші воїни, патріоти, герої української нації гинуть за свободу і незалежність нашої держави. І наш обов’язок – вшанувати їх подвиг та пам’ять про героїв. Тому ми пропонуємо і Київрада, переконаний, звернеться до Уряду щодо створення у столиці військового кладовища для почесних поховань захисників України. Йдеться про символічне в нашій історії місце – поряд із урочищем Бабин Яр, – сказав Кличко.

За словами мера, міська влада готова взяти на себе всі витрати, що пов’язані з облаштуванням військового кладовища.

Але необхідна також підтримка на національному рівні в питаннях документального супроводження, можливо, навіть ухвалення окремого Закону України з цього питання. Переконаний, Київ має втілити цей проект спільно з державою, – наголосив мер Києва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?