Колаборант з окупованої Херсонщини Володимир Сальдо впав у кому
Категорія
Україна
Дата публікації

Колаборант з окупованої Херсонщини Володимир Сальдо впав у кому

Колаборант з окупованої Херсонщини Володимир Сальдо впав у кому
Джерело:  online.ua

Призначений російськими військами "керівник" Херсонської області Володимир Сальдо госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його у кому і планують доправити в Москву на лікування. Підозрюють, що його могли отруїти.

Джерело: Telegram-канал  Baza, росЗМІ

Сальдо планують перевезти у Москву через стан здоров'я

Сальдо збираються перевезти спецбортом із Криму до Науково-дослідного інституту швидкої допомоги імені Н. В. Скліфосовского Департаменту охорони здоров'я Москви. У цій лікарні займаються зокрема гострими отруєннями.

Що саме сталося з колаборантом не повідомляється, проте ЗМІ повідомляють, що він у лікарні нібито «через погіршення самопочуття, попередньо, внаслідок ускладнень після коронавірусу». За іншими даними, Сальдо міг перенести інсульт.

Однак інше російське видання Baza повідомляє, що Сальдо ввели у медикаментозну кому, а медики підозрюють, що його могли отруїти. Його стан називають «дуже важким».

Інший херсонський колаборант, Кирил Стремоусов заперечує отруєння і заявив, що «хвороба Володимира Сальдо — це результат фізичної та психічної перенапруги», яку той переніс за останні 6 місяців.

4 серпня Сальдо повідомив, що лягає до лікарні, а своє "повноваження" передає "виконуючому обов’язків" Сергію Єлісєєву.

Раніше представники окупантів Херсонської області заявили про запобігання замаху на Володимира Сальдо.

Нагадаємо, що Сальдо підозрюють в держзраді. Він є "очільником" області з 26 квітня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?