Коли відбудеться суд над Трампом та що йому загрожує — CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Коли відбудеться суд над Трампом та що йому загрожує — CNN

Коли відбудеться суд над Трампом та що йому загрожує — CNN
Джерело:  online.ua

Експрезидент США Дональд Трамп постане перед судом у вівторок 4 квітня. Він був обвинувачений у справі про виплату коштів для приховання відносин з порноакторкою Стормі Деніелс. В обвинувальному акті міститься ще 30 пунктів, проте вони не розголошуються.

Джерело: CNN

У чому звинувачують Трампа та коли відбудеться суд

Повідомляється, що в обвинувальному акті колишньому президенту США Дональду Трампу висунуто понад 30 пунктів, пов’язаних із “бізнес-шахрайством”.

Очікується, що колишній президент буде притягнутий до Манхеттенського кримінального суду наступного вівторка, 4 квітня.

Розслідування розпочалося у жовтні 2016 року після ситуації з виплатою особистим адвокатом Трампа 130 тис дол акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс за кілька днів до президентських виборів з метою змусити її мовчати про ймовірний роман із Трампом десять років тому.

Прокурори також роздумують про звинувачення Трампа у фальсифікації ділових документів першого ступеня з наміром вчинити, сприяти або приховати злочин.

Також Дональда Трампа звинувачують у тому, що він не зареєстрував близько 100 подарунків від іноземних урядів. Мова йде про суму близько 291 тис. дол.

Що загрожує Дональду Трампу

Колишнього президента вперше попросили “здатися” до суду 31 березня в Нью-Йорку, проте його адвокат сказав, що потрібно більше часу, тому Трамп постане перед судом у вівторок.

Якщо вину Трампа доведуть у суді, він може бути засудженим до покарання відповідно до законів США.

Повідомляється, що обвинувачення і судимість, згідно із закононами США, не завадять Трампу балотуватися на виборах і стати президентом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?