Користувачів Google Карт неабияк злякав дивний баг
Категорія
Технології
Дата публікації

Користувачів Google Карт неабияк злякав дивний баг

Користувачів Google Карт неабияк злякав дивний баг
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі почали знову скаржитися на застосунок Google Maps. Цього разу люди зіткнулися з доволі моторошним багом - вони стверджують, що періодично чують незрозумілий голос, який їх неабияк лякає.

Джерело: PhoneArena

Користувачі Google Карт налякані дивним багом

Варто звернути увагу на те, що ця проблема виникла винятково у англомовних користувачів додатку, однак із різних куточків світу. Згідно з останніми даними, користувачі інших мовних версій про неї не повідомляли. Окрім того, наголошується, що компанія наразі робить все можливо, щоб ліквідувати цей баг.

За словами користувачів додатків, під час навігації за допомогою програми Google Maps, маршрут періодично починає диктувати сторонній голос. Також відомо, що з'являється він як на iOS, так і на Android.

"Я використовую англійський жіночий голос. Під час моєї сьогоднішньої поїздки додому я чув, як і належить, жіночий голос, а потім раптово для однієї з інструкцій він заговорив низьким чоловічим голосом з легким індійським акцентом. Хто-небудь стикався з таким? Звучить моторошно", - поділився своїм досвідом один з користувачів форуму Reddit.

Інший користувач також описав, що чув він, коли використовував додаток.

"У мене те ж саме. Чоловік з індійським акцентом. Спочатку звичайний жіночий голос і індійський чоловічий голос чергувалися, а потім — через кілька хвилин — озвучка стала повністю індійською".

Представники Google традиційно перепросили у своїх користувачів за ситуацію, що склалася й повідомили, що зроблять все можливе, щоб усунути цю проблему.

"Привіт, ми перепрошуємо за такий досвід. Наша команда вже працює над виправленням, і воно скоро буде випущене. Дякуємо за ваше терпіння", - наголосило керівництво компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?