Коронавірус у літаку: експерт назвав найнебезпечніші поверхні для зараження
Категорія
Технології
Дата публікації

Коронавірус у літаку: експерт назвав найнебезпечніші поверхні для зараження

Коронавірус у літаку: експерт назвав найнебезпечніші поверхні для зараження
Джерело:  online.ua

На тлі погіршення загальносвітової ситуації з коронавірусом COVID-19 експерти продовжують застерігати людей щодо найбільш небезпечних локацій, в яких існує ризик заразитися. Одне з таких місць назвав фахівець Мартін Ліндсторм, який працює з людьми, що борються зі страхами щодо польотів літаками з пандемії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Express.

Британський експерт розповів, що найбільшу небезпеку для пасажирів можуть становити підголівники, їх не варто торкатися руками. Пасажирам властиво перебирати руками верхні частини крісел, коли вони йдуть до місць у кінці салону.

"Не торкайтеся верхньої частини крісла, сідаючи на своє місце або піднімаючись з нього. Хоч авіакомпанії й докладають усіх зусиль для підвищення безпеки, але ризик заразитися COVID-19 на борту літака – дуже високий... Тому ви повинні самі нести за себе певну відповідальність", – пояснив Мартін.

Експерт зауважив, туристи й інші пасажири мають регулярно користуватися антисептиком, а також обробляти цими засобами під час подорожей усі поверхні навколо: підлокітники, ремні безпеки, столики, навіть сенсорні екрани.

Нагадаємо, станом на 23 жовтня на планеті від початку глобальної епідемії встановили майже 42 мільйони діагнозів. Антилідерами залишаються Сполучені Штати з понад 8 мільйонами.

Як повідомляв ONLINE.UA, кількість хворих на коронавірус в Україні зростає з неймовірною швидкістю — в п’ятницю, 23 жовтня, зафіксували 7517 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 330 396 осіб, з них 6 164 пацієнти померли, бо мали ускладнення, спровоковані коронавірусною хворобою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?