Кремль готує новий план захоплення Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль готує новий план захоплення Києва

Кремль готує новий план захоплення Києва
Джерело:  online.ua

В оточені кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна все ще вірять, що можуть завершити війну проти України у найближчі кілька місяців та готують новий план захоплення Києва.

Джерело: "Медуза"

Кремль все ще сподівається захопити Київ 

Журналісти видання зазначають, що як мінімум в Кремлі розраховують захопити Донбас, а по максимуму - сподіваються знову оточити та штурмувати Київ.

Співрозмовники журналістів у Кремлі розповіли, що керівництво РФ не відмовилося від ідеї захоплення столиці України.

Ми все одно їх доколупаємо. Швидше за все, до осені вже все закінчиться, - нахабно заявляють представники Кремля.

Подібні настрої, пише видання, спостерігаються не лише в Кремлі, але і в керівництві "Єдиної Росії". Представники партії регулярно відвідують окуповані території України. Позиція керівництва Міноборони РФ з даного питання поки не відома, пише ЗМІ.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

На захоплення Києва Кремль може масово відправити солдат строкової служби.

Поки воюють в основному контрактники. Їх вистачає для відносно повільного просування. Але якщо рухатися треба буде швидше, можна задіяти строковиків. Це все одно армія, - зазначив один з представників Кремля, підкресливши, що Путін не планує проводити мобілізацію.

У Путіна при цьому сумніваються, що Захід продовжить масштабну підтримку України, передаючи їй зброю і фінанси.

Рано чи пізно Європі набридне допомагати - це і гроші, і виробництво зброї, яке самим потрібніше. Ближче до осені треба буде домовлятися по газу і нафти до опалювального сезону. Зараз здається, що на фронті мало що відбувається. Що російська армія бере якісь другорядні населені пункти. Що у неї є якісь проблеми. Але це відчуття створюється тому, що українці відразу не здалися, як багато хто думав. Так, бліцкригу не вийшло, видно якісь прорахунки. Але це не означає, що перемогу здобути не вийде, - заявляють представники Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?