Кремль хоче сфабрикувати докази удару по Оленівці
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль хоче сфабрикувати докази удару по Оленівці

Кремль хоче сфабрикувати докази удару по Оленівці
Джерело:  online.ua

Американські політики попереджають, що команда російського диктатора Володимира Путіна наразі активно працює над фабрикацією доказів щодо удару по колонії в Оленівці, де перебували українські військовополонені. 

Джерело:  AP  з посиланням на свої анонімні джерела

РФ намагається сфабрикувати докази удару по Оленівці

Як стверджує інайдер інформаційної агенції, американські розвідники дійшли висновку, що країна-агресорка намагається підкласти неправдиві докази, щоб звинуватити Збройні сили України у нападі в Оленівці 29 липня, у результаті якого загинули 53 особи та десятки були поранені.

Як уже згадувалося раніше, офіційна Москва продовжує цинічно брехати, що наші бійці використовували надані Штатами реактивні системи залпового вогню для обстрілу в Оленівці. Українські захисники заперечують нанесення будь-яких ракетних чи артилерійських ударів по Оленівці.

Фото — t.me/informnapalm

Чиновник, який не був уповноважений давати публічні коментарі та говорив на умовах анонімності, сказав, що секретні дані розвідки показують, що росіяни можуть навіть встановити боєприпаси з ракетно-артилерійських систем середньої дальності (HIMARS) як доказ того, що в атаці нібито використовувалися системи, надані Сполученими Штатами Україні,- йдеться в повідомленні.

За словами інсайдера видання, країна-агресорка піде на такі заходи, адже усвідомлює, що незалежні слідчі та журналісти врешті-решт отримають доступ до Оленівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?