Кремль назвав дату анексії окупованих українських територій
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль назвав дату анексії окупованих українських територій

Кремль назвав дату анексії окупованих українських територій
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков цинічно заявив, що Москва вже 30 вересня планує погодити анексію окупованих територій України та їх примусове приєднання до складу РФ.

Джерело: "РІА Новини"

Кремль готується до анексії окупованих українських територій

Пєсков зазначив, що 30 вересня також має відбутись виступ кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна з цього приводу.

Кремлівська армія перекидає майже всі наявні військові резерви в Україну 

Видання Foreign Policy зазначає, що командування кремлівської армії перекинуло в Україну 80% всіх підрозділів, які були дислоковані поблизу кордонів із країнами Балтії та Фінляндії.

РФ тримала на кордоні із Північною Європою близько 30 тисяч військових. Високопоставлені представники європейських оборонних відомств у коментарі виданню заявили, що РФ залишила лише "кістяк" угруповання. Решту кинули в Україну, щоб поповнити втрати військ.

Скорочення чисельності військ, яке ми спостерігаємо в останні сім місяців у цьому регіоні, є дуже значним. Росія протягом десятиліть тримала біля нас сухопутні війська, які зараз практично випарувалися, - зазначив один із західних військових у розмові із журналістами видання.

За даними видання, Росія зосередила у регіоні повітряне угруповання, але перекидає іншу військову техніку в Україну. У цьому чисельність Північного флоту РФ майже не змінилася.

У ЗМІ встановили, що російські військові, які служили біля кордонів із Європою, належать до 6-ї загальновійськової армії. Ці підрозділи воювали на Харківщині, а потім втекли через активний контрнаступ ЗСУ.

Проте представники оборони США та Європи вважають, що Росія все одно залишається загрозою для скандинавських країн та Балтії. На їхню думку, Москва відновить сили у Західному військовому окрузі, незалежно від того, як розвиватимуться події в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?