Кремль розповів деталі запланованих переговорів Байдена і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль розповів деталі запланованих переговорів Байдена і Путіна

Кремль розповів деталі запланованих переговорів Байдена і Путіна
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва повідомляє, що відеоконференція американського лідера Джо Байдена та очільника Кремля Володимира Путіна відбудеться 7 грудня у закритому форматі. За попередніми даними, вона розпочнеться о 17:00 за київським часом. З такою заявою витупив незмінний прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Джерело: "Коммерсант"

Москва розказала подробиці запланованих переговорів Байдена і Путіна

Як стверджує Дмитро Пєсков, команда очільника Кремля розраховує на "тривалу за часом розмову", однак, за його словами, заяв Володимира Путіна після завершення перемовин сторін не буде.

Ми вважаємо, що це буде досить тривала та ґрунтовна відеоконференція. Це буде конференція із захищеним відеозв'язком. Думаємо, що вона буде тривалою за часом. Усе спілкування буде проводитись у закритому режимі, окрім деяких перших кадрів. Звичайно, все спілкування проводитиметься у закритому режимі. Ми маємо на увазі, що це буде розмова безпосередньо двох президентів. Я не можу сказати, хто буде поруч із президентом Байденом, - заявив Дмитро Пєсков.

Журналісти поцікавилися у речника Кремля, чи можна очікувати на звернення чи заяви Володимира Путіна після завершення переговорів, той відповів: "Не можна".

Володимир Путін та Джо Байден (фото — kremlin.ru)

Байден уже відреагував на вимогу Путіна щодо України

Варто зазначити, що нещодавно Джо Байден нарешті відповів на нову цинічну вимогу очільника Кремля Володимира Путіна щодо України.


Глава Білого дому наголосив, що не приймає нічиїх "червоних ліній". Що важливо розуміти, це сталося після того, як російський президент Володимир Путін заявив, що розширення військової інфраструктури НАТО на територію України може бути "червоною лінією" для Росії.

Ми знаємо про дії Росії вже давно, і я чекаю, що ми проведемо довгу дискусію з Путіним. Я не приймаю нічиїх "червоних ліній", — наголосив Джо Байден.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?