Кремль таємно від України намагався домовитись із Заходом
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль таємно від України намагався домовитись із Заходом

Кремль таємно від України намагався домовитись із Заходом
Джерело:  online.ua

Радник міністра МВС Віктор Андрусів повідомив, що кремлівські дипломати таємно від України пропонували західним державам припинити постачання зброї на потреби ЗСУ в обмін на розблокування українських портів в Чорному морі та створення коридорів для вивезення зерна.

Джерело: Telegram-сторінка радника міністра МВС

Кремль намагався домовитись із Заходом про припинення поставок зброї Україні 

За моєю інформацією, росіяни пропонували наступну модель: Захід не дає нам ракети, вони виходять на рубежі Луганської і Донецької областей, після того сідають за переговори, розблоковують порти для вивезення зерна і пропонують нові умови для енергоносіїв, - повідомив Андрусів.

За його словами, для західних партнерів ці пропозиції звучали привабливо, враховуючі незначні успіхи кремлівської окупаційної армії в результаті наступу на Донбасі.

Плюс заступник Лаврова сказав, що Росія вже готова розблокувати порти і зробити гуманітарні коридори для зерна, - наголосив Андрусів.

Водночас, на думку Андрусіва, західні партнери добре розуміють, що домовленості з Путіним нічого не варті, поки він не програв.

Тому ключове завдання - завдати йому військової поразки в Україні. І лише після цього можна буде обговорювати мирні формати, - зазначив радник міністра МВС.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час радник керівника ОП Михайло Подоляк наголосив, що якщо світ допустить перемогу РФ у війні проти України, на всі цівілізовані країни буде очікувати дуже страшна небезпека.

Оскільки диктаторські режими по всьому світу зрозуміють, що можуть створювати територіальні конфлікти та знищувати цілі народи.

"Чому світ приділяє Україні більше уваги, ніж Африці та Сходу?" - такий наратив просувають російські агенти впливу. Тільки російські варвари можуть зважувати трагедії на вагах. Якщо дозволити Росії перемогти, це відкриє скриньку Пандори й відкине людство у темні віки. Кожен лицемірний автократ зможе провокувати територіальні конфлікти, захоплювати країни, нищити народи. Зупинити - спільна місія цивілізованих країн. Час ще є, але час поквапитися, - пояснив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?