Кучму помітили на Лазурному березі — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Кучму помітили на Лазурному березі — фото

Кучму помітили на Лазурному березі — фото
Джерело:  online.ua

Журналісти "Української правди" помітили другого президента України Леоніда Кучму на відпочинку на Лазурному березі.

Джерело: розслідування УП "Батальйон Монако 3", пресслужба Кучми в коментарі УП

Кучму помітили на Лазурному березі

На Лазурному березі журналістам УП вдалося помітити другого президента України Леоніда Кучму. Колишній президент проживав там в маєтку свого зятя Віктора Пінчука.

Після початку повномасштабного вторгнення Кучма прокоментував агресію РФ на 15 день.

Другому президенту України - 84 роки.

За даними УП, Кучма був за кордоном на початку травня 2023 року.

Реакція пресслужби Кучми

Після публікації до УП звернулася представниця пресслужби Кучми.

За її словами, з лютого 2022 року він лише двічі покидав Україну - в липні 2022 року та наприкінці квітня - на початку травня 2023 року.

У пресслужбі другого президента наголошують, що обидва виїзди відбувались, оскільки фізичний стан Кучми потребував медичних втручань: "На відео його супроводжує лікар".

Також речниця Кучми Дарка Оліфер нагадала про спільне звернення 1-го, 2-го і 3-го президентів України від 27 лютого 2022 року та заяву Кучми 1 березня 2022, де він закликає росіян не чинити геноцид. Обидва дописи у себе в соцмережі поширила Оліфер.

За її словами, благодійна організація Президентський Фонд Леоніда Кучми "Україна" продовжує свою роботу: "Постійно інформуємо суспільство про цю діяльність. З 2014 року допомагаємо Силам безпеки та оборони України - цю роботу ведемо непублічно".

Наразі, за її словами, Кучма разом з дружиною перебуває в Києві.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?